Spørgsmål og svar

Hvis der ved brug af jagtauktioner.dk opstår spørgsmål omkring, hvordan siden fungere eller ligende så har vi samlet nogle af de hyppigste spørgsmål og svar her. 

Inden du skriver til os, hvilket du altid er meget velkommen til, kan det være, du kan finde svaret herunder så du slipper for at skrive en mail.

Hvor mange auktioner kan jeg oprette og hvad koster det?

Du kan oprette alle de auktioner du ønsker og auktionerne er gratis at oprette.

Hvad sker der når auktionen slutter og mit jagtudstyr er blevet solgt (Privat person)?

Når auktionen er afsluttet, er det nu op til dig og køber og aftale det nærmere forløb omkring betaling, forsendelse mm.

Du kan kontakte køberen gennem vores besked system ved at gå til køberens profil og trykke på send besked knappen.

Jeg har vundet en auktion – hvad gør jeg nu ? 

Hvis mindsteprisen ikke er opnået – så har du ikke vundet auktionen.

Hvis mindsteprisen er opnået har du vundet auktionen og har nu en af følgende 2 muligheder:

  1. Din auktion er oprettet af en erhvervs-kunde og du skal nu betale for varen gennem jagtauktioner.dk, hvis du ikke allerede har gjort det.
    Når betalingen er modtaget af jagtauktioner.dk, modtager sælger din ordre og din varen vil blive sendt til dig hurtigst muligt fra sælger.
  2. Din auktion er oprettet af en privat-kunde, ved private auktioner er der ikke mulighed for at betale gennem jagtauktioner.dk og det er nu op til dig, at kontakte sælgeren og aftale det nærmere forløb omkring betaling og levering af varen.  Du kan kontakte sælgeren gennem vores besked system ved at gå til sælgers profil og trykke på send besked knappen.

Skal jeg have en bruger for at oprette en auktion?

Ja, du skal have en bruger, for at kunne byde på en auktion. Grundet til detter er med henblik på, at køber og sælger kan komme i kontakt med hinanden gennem vores besked system.

Hvad skal jeg udfylde i forbindelse med min bruger?

Vi anbefaler at du udfylder så meget information som mulig i forbindelse med din bruger, da dette gør det nemmere for køber eller sælger at kontakte dig.

Du kan udfylde dine oplysninger under “Min konto” -> “Min side.”

Jeg kan ikke finde min registrerings mail

Vi oplever at registrerings mailen fra Jagtauktioner.dk kan havne i spam-filteret. Vi anbefaler derfor når du opretter en bruger at du tjekker din spam mappe med det samme

Kan jeg dele min auktion på sociale medier?

Ja, du kan let dele din auktion på alle sociale medier. Der er to måder at gøre dette på.

  1. Du går ind på auktionen, her kan du se en boks med information om auktionen, sælger, bud osv. I denne boks er der fire ikoner som tillader dig, at dele auktionen med resten af verdenen. De er placeret på første linje. Du klikker på ikonet og kan dele auktionen i grupper, på din væg osv.
  2. Ønsker du at dele auktionen i et andet fællesskab end de fire vi har sat op. Så kan du kopire linket (URL’en) til auktionen og indsætte det hvorend du har lyst. Alle som trykker på linket, vil blive guidet til din auktion.