Om os

Vores formål

Som jæger samler man sig ganske ofte, store mængder af udstyr og selv om man garanteret har, hvert et eje utrolig kært, så er det nogle gange nødvendigt at sælge ud i noget af det gamle for at få plads til noget af det nye.

Men hvor skal man sælge det?

Jagtauktioner.dk formål er at give private såvel som erhvervsfolk muligheden for, at sælge jagtudstyr på vores auktionshus.

At kunne give jægere muligheden for, at købe og sælge jagtudstyr giver samtidigt den enkelte jæger muligheden for, at tømme ud i sit udstyr, og få de penge for udstyret, som det er værd. Samtidigt giver det jægeren muligheden for, at købe jagtudstyr og opgradere sin garderobe mm.

Jagtauktioner.dk er et online auktionshus med fokus på salg af al jagtrelateret udstyr.

Jagtauktioner.dk tilbyder både private og erhvervsdrivende, at sætte jagtudstyr til salg igennem vores online auktionshus. Det er gratis for private, at bruge Jagtauktioner.dk. Det er muligt at sætte en minimums pris for din vare, så du kun sælger, hvis du får det ønskede beløb for dit emne.

Når din genstand er blevet solgt på auktionen, er det op til dig som privatperson, at kontakte køber og aftale det videre forløb. Fordelen ved dette er at du ikke betaler kommission eller andre omkostninger til dit salg. Jagtauktioner giver dig, meget simpelt, blot et bredt publikum at sælge til, og det online værktøj du har brug for, så du kan gennemføre auktionen.

Du kan frit dele auktionen med venner, familie og på de sociale medier, men du sørger altid for at alle bud er samlet et sted, så du nemt har overblik over salget.

Hvad tilbyder vi ? 

Jagtauktioner.dk tilbyder private, at oprette en kontrolleret auktion for ens jagtudstyr. Det er klart, at noget jagtudstyr har personlig betydning for den enkelte jæger. Derfor er det muligt, at sætte sit jagtudstyr på auktion med en minimums pris. Det sikre dig, som privatperson, at dit jagtudstyr kun bliver solgt til den pris, som passer dig. Det sikre samtidigt også kun seriøse henvendelser.

Foruden den private løsning, tilbyder Jagtauktioner.dk også en samarbejdspartner løsning.

Samarbejdspartner hos Jagtauktioner.dk betyder, at erhvervs folk som sælger varer og produkter enten på en webshop eller i en fysisk butik. De kan også sætte deres vare til salg på Jagtauktioner.dk Det er let og simpelt. Som samarbejdspartner kommer dine vare ud til et stort jagt publikum. Du har her mulighed for at skabe en ekstra eksponering af din butik, eller måske få ryddet op på lageret af udgående varer m.v.

Som samarbejdspartner hos Jagtauktioner.dk tager vi en kommission for hvert salg. Det er altså gratis hvis ingen af dine vare bliver solgt.

Skal du have mere information om vores samarbejdspartner løsning, evt et tilbud kan vi kontaktes på

Mail: Christian@jagtauktioner.dk

Hvem er vi? 

Jagtauktioner.dk er skabt af skaberne af Dansk jagtformidling. Vores passion for jagt er grundstenen i Jagtauktioner.dk

Kristian Tarp Hansen

Koncept-udvikler, Daglig drift og kunde kontakt

Carl Christian Lange

Daglig drift, kunde kontakt og jura

Christian Juhler

Daglig drift, kunde kontakt og erhvervs kontakt