Sådan gør du

Sådan gør du på jagtauktioner.dk

På jagtauktioner.dk kan du både sælge og købe jagtudstyr. Det er ingen hammerslagsgebyrer eller kommission for private, så den pris du ser, er den pris du betaler.

Hvis du ønsker, at købe en vare, er der to måder, som du kan gøre det på. Du kan byde på en vare, eller du kan købe varen med det samme via “Køb nu” knappen.

Funktionerne på jagtauktioner.dk

Trykker du på knappen “Byd” får du en boks frem, hvor du kan indtaste det bud du ønsker, at byde på varen. først når du selv har indtastet den ønskede sum og accepteret det bliver dit bud registreret. Når tiden udløber vil den højestebydende vinde auktionen, med mindre betingelserne for auktionen ikke er opfyldt. Dette kunne være mindsteprisen ikke er nået f.eks.

Der er også auktioner, som kun har “Køb nu” i højre side. Dette skal forståes som en vare, man har en fast pris på. Trykker du på knappen “Køb nu” vil auktionen stoppe og du vil være vinderen af auktionen. Uanset hvor lang tid der er igen, eller om budene er oversteget “køb nu” prisen.

Nogle vare, er ikke private, som har sat varen til salg, det er erhvervskunder. Hvis du køber en vare fra en erhvervskunde, skal du blot betale igennem jagtauktioner.dk.

Måden at du betaler igennem jagtauktioner.dk er, at når auktionen er afsluttet, så modtager du en mail med et link. Det link fører dig direkte til auktionen, hvor du let kan indbetale prengene for varen. Herefter vil  du få varen tilsendt hurtigst muligt. Vi har dine oplysninger og du vil modtage en mail med en bekræftelse af, at varen er tilsendt til din adresse. Det vil altså sige, at når du har indbetalt pengene for auktionen, skal du ikke gøre mere.

Sælg dit jagtudstyr på jagtauktioner.dk

Hvis du ønsker, at sælge jagtudstyr igennem jagtauktioner.dk er du også velkommen til det. Det er meget simpelt, opret en bruger, gå til – opret auktion. Så er du i gang.

Du bestemmer rammerne for auktionen, dvs. Mindsteprisen, tidsrummet auktionen forløber i og du kan let uploade billeder, samt beskrive dit jagtudstyr. Simpelt og let.

Ved afsluttet handel aftales der nærmere, hvordan køber og sælger afvikler salget. Sælgeren får altså køberens mail og i kan let snakke sammen internt, hvordan i vil håndtere varen og pengene.

Det er meget let, både at sælge og købe jagtudstyr igennem jagtauktioner.dk og har du udfordringer er du mere end velkommen til, at kontakte os. Vi hjælper dig hele vejen.

Du kan kontakte os her:

Hurtig guide:

-For at benytte Jagtauktioner.dk, skal du gøre følgende:

Symbol, Profil, Person, Knap, Om, Mød

Opret en gratis bruger på forsiden af Jagtauktioner.dk.

Udklip

Opret en auktion på knappen ”Opret auktion”

Du vil modtage en mail, hvis der skulle ske interaktion på din auktion.

Hvis du ikke vil sælge, kan du også købe vare, det er meget let.

Udklip

Byd på en ønsket vare, og vent på auktionen er afsluttet.

Når auktionen, du har deltage i er færdig, får køber og sælger en mail med kontakt informationer på hinanden ved privat salg.

Hvis auktionen afholdes af en erhvervsbruger betaler man direkte gennem Jagtauktioner.dk og får en ordrebekræftelse med det samme. Varen vil blive sendt direkte til din adresse.

Nyd dit køb eller salg